• Jaimee Groen
  2 augustus

  Minder reclame folders in de bus

  Minder reclame folders in de bus
  Sinds 2013 krijgen we minder reclame folders in de brievenbus. (bron; NOS Nieuws november 2013). Tot 2012 steeg het aantal folders dat wekelijks werd bezorgd tot een gemiddelde van 37 per huishouden. Maar sinds 2013 is er een volume daling. Naar nu blijkt is hiermee een trendbreuk ingezet. Voor de komende jaren houdt de branche rekening met een verdere afname. Winkelketens en fabrikanten kijken steeds kritischer naar waar en hoe vaak hun brochure moet worden verspreid.

  Ook stijgt jaarlijks het aantal huishoudens met een nee-sticker op de deur. Al in 2013 had 21% van de huishoudens zo'n sticker op hun brievenbus. De verwachting is dat daar elk jaar een procentje bijkomt. Hierbij geldt dat internet steeds belangrijker wordt. Meer mensen bekijken een folder online en geven aan dat ze de papieren folders niet meer willen.

  Een oplossing hiervoor is i-Flipbook. Binnen het abonnement van i-Flipbook kunt u als gebruiker onbeperkt een nieuwe versie uploaden. Zo heeft u altijd de laatste versie online staan zonder additionele kosten.
  0 reactie(s) op “Minder reclame folders in de bus”
  • Geen item(s) gevonden